Rakastan sinua

Runoilija domandra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2007
Viimeksi paikalla: 16.6.2023 17:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Aina ei voi voittaa. Jotkut ei koskaan."
 

Hiljaisen kaupungin kaduilla
kuulen vain tuulen huminaa
Yksinäisillä kujilla
askelten ääni katoaa

Kylmien katseiden lomassa
näen enkelin hentoisen
Sen laulussa kuulen rakkauden
en ole ennen tiennyt

Että rakkaus elää meissä
jokaisessa löytyy hyvää
Kaikissa teissä on jotakin
mitä ei voi muualta löytää

Yön pimeydessä varkain
etsii ihmiset itseään
Katsoessaan peiliin
he näkevät vain pelkkää häpeää

Aamun koittaessa huomaan
miten jokainen säde kohtaa
Toisensa ne nostaa
ja auttaa aamua nousemaan

Rakkaus elää meissä
jokaisessa sydämessä
Kauneutta huomaa ei itse vaan
se heijastuu toisissa

Tule lähelleni näytän sinulle jotain
jota et itse voi käsittää
Sun sydämesi on täynnä elämää

Selite: 
Laulunsanat jotka tein yhteen lyhytelokuvaan tunnariksi, ihmisten pitäisi oppia rakastamaan itseään. Onneksi me voimme auttaa siinä :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
domandra Totuus 9.4.2013 0 Runo
domandra Pelko 19.1.2013 0 Runo
domandra Paniikki 19.1.2013 0 Runo
domandra Sinä 20.6.2012 0 Runo
domandra Heikko 9.10.2011 0 Runo
domandra Shiny 11.6.2011 0 Runo
domandra Rakastan sinua 1.5.2011 0 Runo
domandra Olemattomuus 3.4.2011 2 Runo
domandra Kevät 3.4.2011 0 Runo
domandra Feelings 15.10.2010 1 Runo