psykologilla.

Runoilija tilhi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni, hento ja väsynyt.
 

Katson jo sadatta kertaa kelloa,
koko ajan sekuntti sekunnin jälkeen,
aika matelee, enkä saa ajatuksiani muuhun,
kun menneeseen,
mistä psykologi itsekseen keskustelee.

Lopulta taas neljänkymmenenviiden pitkän minuutin jälkeen voin vihdoin lähteä,
sytyttää tupakan ja kävellä ilman määränpäätä,
lopulta päädyn kotiin, ja mietin että oli turha reissu taas.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
tilhi kolmenvuoden jälkeenkin. 17.4.2014 0 Runo
tilhi väsy. 11.3.2011 0 Runo
tilhi psykologilla. 11.3.2011 0 Runo
tilhi perusperjantai. 4.3.2011 0 Runo
tilhi Nimetön 21.2.2011 0 Runo
tilhi haudalla. 6.2.2011 0 Runo
tilhi unta 6.2.2011 2 Runo
tilhi Nimetön 1.2.2011 0 Runo
tilhi ARVET. 28.11.2010 1 Runo
tilhi huono äiti 28.11.2010 1 Runo