Nimetön

Runoilija Intia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki järjestyy aikanaan. Tavalla tai toisella.
 

Yksin
mietin elämän tarkoitusta
mikä on mun rooli
ja mitä mä täällä oikein teen

Kuka mä olen
kuka mun pitäis olla

Miten mä toimin
miten mun pitäis toimia

valitsenko oikein
kun tulen risteyskohtaan

mitä musta ajatellaan jos oon
sitä mitä oikeesti tunnen olevani

onko sillä edes väliä
koska joku on mun kanssa kuitenkin

ja se joku valvoo mua koko ajan
kantaa mut läpi vaikeimman
kuuntelee kun hengitän
lukee mun ajatukset

se joku pitää mua kädestä
kun tosissani pelkään
ja nauraa mun kanssa
kun mua naurattaa

ja Hänen kanssaan voin kyyneleenkin vuodattaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin kaunista pohdintaa..elämän portaita noustessa

Hyvä runo ja kaunis. Sujuvasti kirjoitettu. Pidän tästä varsinkin koska minulle sanoissa on syvä hengellinen sisältö.

Aivan ihana, osui niin lähelle omaa elämää, et ihan hätkähdytti.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Intia meri 14.12.2010 3 Runo
Intia kaikkea 15.5.2009 1 Runo
Intia Nimetön 9.5.2009 3 Runo
Intia Isosisko 3.5.2009 1 Runo
Intia Yhdentekevää 3.12.2008 2 Runo
Intia Päivän kohokohta 2.12.2008 0 Runo
Intia Vain pieni ihminen 21.9.2008 4 Runo
Intia Enkeli 21.9.2008 0 Runo
Intia Sade 26.7.2008 0 Runo
Intia Rakastan sua 10.4.2008 2 Runo