365

Runoilija repeatit

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 28.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

peruutetaan vuosi
ihastutaan uudelleen
suudellaan ensimmäistä kertaa

tai mennään yksi eteenpäin
muutetaan yhteen
perustetaan perhe

tai pysytään sittenkin vain tässä
kun tunnen yhä onnen vatsanpohjassa

enkä pelkää huomista

Selite: 
vuosipäivä rakkaan kanssa kirvoitti ajatuksia.
Kategoria: 
 

Kommentit

Oo, ihana!!

 

Käyttäjän kaikki runot