Ikuisuus yhdessä

Runoilija Pupu82

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 23.5.2011
Viimeksi paikalla: 27.3.2024 10:30

Asuinpaikka: Alavus
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1982
Facebook:

 
Aamukasteen kosteudessa paljain varpain kuljen
ja linnut laulujansa virittää.
Saunamökin terassilla sinut syliin suljen
jo sirkat ruohikossa sirittää.

CH
Poutapilvet taivaalla soutaa
rakkain minut luoksensa noutaa.
Yhdessä kuljemme rakkauteen.
Hellästi kätesi käteen saan
hymyillen jään sua katselemaan.
Yhdessä oomme ikuisuuteen.

Sateenkaaren päästä aarteen löytää, niin kerrottiin
mä olin siitä epäuskoinen.
Sit sateenkaaren alla suljit minut suudelmiin
tarinaa mä enää epäile en.

CH
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ikuinen taivas ja rakkaus
 

Käyttäjän kaikki runot