Tyhjyys

Runoilija Roseguard

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2007
Viimeksi paikalla: 25.8.2015 20:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuodatan asioita pois sielustani ja joskus myös ympäröivästä maailmasta. En sanoisi kaikkia ihan runoiksi, mutta toivottavasti lukeminen miellyttää... Arvostelijoille iso kiitos, niillekin joille en ehätä vastata :)
 

Elämäni kiiltävät pinnat
Lakaistu puhtaaksi tomusta
Ajan kuluessa muuttuneet
Niistä heijastuu viisas tammi

Muistojeni ruska on kaunis
Ei enää kitkerää viiniä
Vaan lämmintä valoa
Värien intohimoista paloa

Uskallan jälleen kulkea
Läpi tuttujen hautausmaiden
Sivelen ajan syömää kiveä
Enkä itke, sure mennyttä

Kuiskaan tuuleen
Epätodellisia ajatuksia
Joita en uskonut
Sanoiksi koskaan pukevan

Kiitos että osaan taas hymyillä

Selite: 
Uusi luku
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot