Lankesin

Runoilija oviauki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...kaikesta huolimatta.

 

kokeilit minuun charmiasi
minä lankesin,
lankesin pitkin pituuttani

viikkoja, kuukausia, vuosia
olen päässyt vain kontilleni

ja täten
olen kykenemätön lankeamaan
uudestaan

uuden sukupolven vanhapiika?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot