Minä täällä

Runoilija KittyCat7

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.10.2012
Viimeksi paikalla: 21.1.2017 13:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hei sinä siellä
Sinä siellä jossain
Siellä jossain kaukana
Jossain kaukana minusta

Minä olen täällä
Olen täällä odottamassa
Täällä odottamassa sinua
Odottamassa sinua kotiin

Tulethan pian luokseni
Sulatat minut suudelmin,
Hukutat halauksin
Ja rutistat rakkaudellasi

Sinulla on jo kiire,
Minä odotan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot