aamu

Runoilija jusanteri

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä antaa ota vastaan mitä se tuo sillä kaikella on tarkoituksensa niin hyvällä kuin pahalla
 

kävelen laiturille on ihana aamu
tunnen vieläkin kätesi rinnallani
missä se lepäsi läpi yön

aurinko lämmittää jo se nousee vähitellen kurkistaen
puiden takaa
pellot ovat vielä kasteessa ja välkehtivät aamun valossa kuin miljoona timanttia

meri on tyyni kuulen linnun laulua hymyilen laituri on lämmin auringosta

astun askelman veteen ponnistan ja liuun pitkään veden alla nousen raikkaaseen aamuun

tunnen edelleen kosketuksesi hymyilen olen onnellinen
kaikki on hyvin olet siinä nyt ja aina

nousen laiturille aamun uimarin jalan jäljet jää laituriin
pukeudun ja katselen levollista untasi

teen aamiaisen herätän sinut suudelmalla hymyilet ja saat mailmani loistamaan

istumme terassin portaile käperryt kainalooni juomme aamu kahvit sylikkäin kuiskaan rakastan sinua
onnen kyynel vierii poskeasi pitkin puristat minua lujempaa ihana aamu on jällen alkanut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot