Nimetön

Runoilija DHaw

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2007
Viimeksi paikalla: 9.3.2024 22:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Poets are soldiers that liberate words from the steadfast possession of definition."
-- Eli Khamarov

"God is the perfect poet."
-- Robert Browning
 

Minun sisälmykseni ovat rutussa
Rintakehäni päällä lepää paino
jota en saa nostettua pois

Rakastin sinua enemmän kuin ketään toista
En vain osannut näyttää sitä
Sinä löysit naiseutesi muualta
Toisen miehen sylistä

Tämä kipu saa minut tärisemään
Olen itkenyt kyyneleeni loppuun
mistä niitä vielä tulee?

Rakastin sinua enemmän kuin ketään toista
Mutta kuinka enää voisin luottaa
Kuinka antaa anteeksi kaiken
Kun sinä jatkat suhdettasi

Mutta mitä minä voin enää menettääkään?
Epäilyksilläni takulla ajan sinut pois
Tahdon vain osoittaa kuinka

Rakastan sinua enemmän kuin ketään toista
Sinä olet arvokas, vaikka maailmani kaatuisi
Luotan sinuun, uskon hyvyyteesi
Parempi katkeruutta - on minun rakastaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
DHaw Nimetön 25.8.2014 0 Runo
DHaw Ystävä 12.6.2014 0 Runo
DHaw Lehti I 9.9.2013 2 Runo
DHaw Aamulla 16.5.2013 1 Runo
DHaw Nimetön 16.5.2013 0 Runo
DHaw Sekoan ikävään 28.6.2012 1 Runo
DHaw Kaipaan 21.11.2011 1 Runo
DHaw Rakkaus on kovaa pt.2 29.5.2011 1 Runo
DHaw r.a.k.a.s. 22.2.2011 0 Runo
DHaw Nimetön 11.9.2010 0 Runo