Apology

Runoilija Six Feet Above

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.7.2007
Viimeksi paikalla: 5.3.2017 17:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sivulla on Six Feet Above -bändin lyriikoita, tavoitteenamme kertoa Jumalasta ja Jeesuksesta, siis reilusti (asiallista) palautetta teksteistä!

Muutokset musiikin kanssa tehtyjen sovitusten myötä mahdollisia. Tsekatkaa myös MAJSEMA-bändimme! :)

Bändiä ollaan laittamassa vasta kasaan ja linkkejä äänityksiin tulee heti kunhan sellaisia saamme aikaiseksi. Rumpalia kaivataan punkrockproge meiningillä.

IRC-galleriassa majaillaan nikeillä remedy- (Jonne) ja -Mathew- (Onni). Jonne majailee rakkausrunot.comissa myös nikillä Jcc ja ylläpitää, päivittää jne. tätä profiilia. Joensuu 31.12.07, Savonlinna 4.1.08
 

When everything's unclear
I hope I disappear
Let's once be sincere
Though I don't know how

I've failed once again
And I'm out of explains

There's no one else to blame,
No one else to blame
I live in disgrace
For the things in my deeds

And I feel the shame within

Make me crawl and cry
Make me smile and fly
You have the power to save my life
Make me beg and doubt
But never leave alone
You have the power to love me whole.

I feel so sorry
Yet tomorrow morning
This today's toxin
may've been faded away

Still there is a way
Out of all misery, hey

Won't you look upon the Cross
There's a man, our Saviour
Three times I thrust him
With my deeds I killed the King

Still He gazes in my heart
Swears me grace and love

Make me crawl and cry
Make me smile and fly
You have the power to save my life
Make me beg and doubt
But never leave alone
You have the power to love me whole.

Selite: 
San./Säv./Sov. Jonne</br>"Missä synti on tullut suureksi, on armo tullut ylenpalttiseksi"
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoja lyriikoita, olisi kiva kuulla musiikin kanssa. =)

 

Käyttäjän kaikki runot