Pelkkä tunnetila

Runoilija 242af0d62d4c49fd79dc0cb1fb17dacc

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 14.4.2007
Viimeksi paikalla: 18.1.2019 2:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Milloin on sopiva aika

luopua nuoruuden idealismista

ja siirtyä kirjoittamaan

kolmekymppisten huolista?

enää et välitä maailmasta

vaan siitä, kuinka täytyy

hakea lapset päivähoidosta

viettää iltaa muiden pariskuntien kanssa

ja sisustaa olohuone muotilehtien

kuvastojen mukaan

olet tyytyväinen ja tukevoidut

omistat maailman ja tuomitset

ne naiivit ajatukset,

jotka joskus merkitsivät enemmän

olet unohtanut

ja luulet kaiken olevan hyvin

tahdot sopeutua ja rauhoittua

muotoilla pesäsi ja käpertyä

etkö muka ole ansainnut sitä?

olethan nuorempana sentään

haaveillut maailman pelastamisesta

eikö se jo riitä

olet tehnyt voitavasi

et yhtään mitään

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavia aiheita. Jotka toivottavasti muotoutuvat, ajallaan <3
Hengästyttävää realismitykitystä aina viimeiseen turpaan iskuun. Pidin tästä:)
 

Käyttäjän kaikki runot