verta kädessäsi on

Runoilija mellonami

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2007
Viimeksi paikalla: 21.6.2016 23:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
20.3.1991

Ajattele positiivisesti. Pimein hetki on aina ennen aurinkon nousua.

*Katsoo lukijoita koiranpennunsilmillä ja anoo kommentteja*

Runot eivät kerro ja kertovat minusta. Ja sitten vielä pikkuinen varoitus, että jos luette vanhoja runoa niin ne on ehkä pikkuisen tönkköjä.
Siitä on kuitenkin jo useampi kuukausi, ellei sitten jo vuotta, kun kirjoitin ne=)
 

Hirviö! Elämän tuhoaja
lapsen surmaaja
viattoman murhaaja
kuolema tappajalle
Missä nyt on hän?
Missä lapseni nukkuu?
Miksi riistit hänet pois?

Kuolemankauhu, kipu, tuska
verta päällesi roiskuu
kuula vain kalloon!
Hengelläsi saisit rikoksesi sovittaa.

Pelkuri! Käyvit aseettomien kimppuun
Lapsien
Kurja ROTTA!
Pure tomua vainaja!


Polttakaa hänet elävältä
(kärsiköön hän kuten hekin)
Kieli pois, eihän sitä tarvitse
repikää silmät
hakatkaa kädet irti!
pirstokaa luut
korvat jättäkää,
kuulla kaiken hän saa!
Pakoon älkää antako hänen mennä
repikää ja pilkkokaa jalat.
Pois kädet aseeseen tarttuneet, elämän vieneet
verta hänen päällensä roiskuis
Veri ei pesemällä irti lähde.
Kuolemansa sovittaa saa!
KUULA KALLOON!
HIRTTÄKÄÄ!
Miten niin ei kuolemanrangaistusta maassamme ole?

Selite: 
luin jotain uutista ja mieleen tulivat vanhemmatkin uutiset verilöylyistä
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on vihaa, suuttumusta, patoutumia, en edes tiedä mitä kaikkea, kunnon purku runo! Voimakas!

 

Käyttäjän kaikki runot