sinä

Runoilija kinnne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä elämäsi hymyillen, -hymyile läpi kyynelten. | < 3
 

Sinun silmäsi ovat kuin pienet kirkkaat
tähdet tummalla taivaalla.
Sinun hymysi on kuin iloinen
auringon paiste.
Kun sinä naurat, minun sydämeni
hakkaa ilosta, kasvoni muuttuvat hymyileviksi.
Silloin minä olen kuin enkeli.
Sinun katseesi on jotain ihaninta.
Kun silmäsi kohtaavat silmäni,
olen jossain kaukana muualla.
Katseestasi tuikkii sädettä, joka tekee
minusta kevyen kuin enkeli.
Kun suljen silmäni, siellä olet vain sinä.
Näen sinut aina mielessäni.
Ajatuksissani otan sinua kädestä kiinni lujasti
ja painan pääni viereesi.
Toivoen, että se olisi ikuista,
toivoen, että se olisi todellista.
Päiväni piristyvät aina kun näen sinua.
Etsin katseellani aina sinut.
Sinua olen katsellut pitkään, sydämeni
on täynnä sinua.
Pelkään että menetän kohta sinut kokonaan,
että lähdet näköisyydestäni kokonaan.
Sinun takia itken iltaisin ja mietin miksei
mikään voisi olla mahdollista.
Elämäni olisi kuin enkelin jos saisin sinut.
Pitää joskus kädestäsi, katsoa läheltä ihania silmiäsi
ja hymyäsi, kuunnella nauruasi.
Olet ihanin tuntemani ihminen.
Luulen niin, etten ole ansainnut mitään sinun kaltaistasi
ihanaa elämääni juuri nyt.
Mutta minä kuitenkin rakastan sinua aina.
Sinua on jäänyt sydämeeni, eikä se lähde pois.
Se on ikuista.

Selite: 
joskus kauon sitte kirjotettu, yli vuos sitte.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
kinnne kkulta 3.2.2009 0 Runo
kinnne vahva 3.2.2009 1 Runo
kinnne sinä 2.9.2007 0 Runo
kinnne sun kans 26.8.2007 6 Runo
kinnne Nimetön 30.7.2007 1 Runo
kinnne Nimetön 30.7.2007 1 Runo
kinnne Ikävä 10.6.2007 2 Runo
kinnne sanat 12.5.2007 3 Runo
kinnne Jos 2.5.2007 0 Runo
kinnne Muistan 25.4.2007 1 Runo