Eri kappaleet luonnon

Runoilija kunnia tabermannille

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.4.2011
Viimeksi paikalla: 22.4.2020 18:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voisinpa sanoa rehellisesti "ei huolta huomisesta"..
 
Hento seitti osuu ihoon
siihen kohtaan jota aurinko lämmittää

Luontokappale kahdeksanjalkainen on löytänyt laskualustan

Katselen kuinka hän kulkee huoletonna
etsii paikkaansa
kaikki mahdollisuudet edessä

Luontokappale täydellinen

Itsellä pari harmaata
elämänkokemusta antaa

Luontokappale onnellinen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa, pidetään huolta toisistamme ja rakkaimmistamme <3 
 

Käyttäjän kaikki runot