Unen enkeli

Runoilija Metalpedal

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 13.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Unieni enkeli.
Pelasta minut.
Palaa maailmaan,
vie minut taivaaseen.
Kadota painajaiset.
Nosta minut vahvoilla käsilläsi,
lennätä minut hennoilla siivilläsi.
Vie minut valkeaan elämään.
Rauhan tyyssijaan.
Sinä,
Unieni enkeli.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis ja rauhallinen runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot