etten olisi

Runoilija Illan Tyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sisälläni on pelokas pääskynen ja rohkea leijona.
 

Etten minä koskaan enää hairahtaisi,
etten minä koskaan enää itkisi.
Lupasit tehdä kaikkesi
joten tulisitko tänne?
Tulisitko makaamaan viereeni,
suukottamaan otsaani?
Tapaisitko minut puistossa
kun linnut lopettavat laulamisen?
Vai kävelisitkö ohitseni hänen kanssaan,
olisit kuin minua ei olisi?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot