Elämä.

Runoilija Meelipooli

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 30.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämä.
Elämä.
Mitä on elämä?

Elämä on minut hylännyt.
Sisälläni on umpikuja.
Sieluni ei pääse ulos kuorestaan.
En löydä tietä mieleni syvyyksistä muiden ihmisten luo.
Olen vankina oman pääni sisällä.

Miten pääsen ulos itsestäni?
Miten oppisin olemaan kuten muut?
Haluaisin elää ja olla kuin muut.
Ei se ole mahdollista, sillä elinvoimani on kulunut loppuun.
Elämä minut hylkäsi ja maailma minut murskasi.
Minun on aika jatkaa toiseen maailmaan.
Elämään, jossa ei ole huolia, murheita eikä autismia.
Se on elämä, jonka Jeesus meille lahjoitti ristinkuoleman kautta.

Haluan jatkan elämää uudessa maailmassa, paremmassa kuin tämä.
Siellä, missä kaikilla hyvillä ihmisillä on hyvä olla.
Se paikka on Jumalan ja Jeesuksen luona.
Siellä on rakkaus ja ilo.
Siellä on elämä sellaista kuin sen kuuluukin olla.
Toivottavasti olen kyllin hyvä pääsemään tuohon ihanaan maahan.
Rakkaan isä Jumalan ja hänen poikansa Jeesuksen luo.
Jeesus, ota minut vastaan, kun aika on valmis.

Selite: 
Tämä runo syntyi hetken mietiskelyn jälkeen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mietteitä herettävä runo.
Vaikka aika pitkä runo mutta kun lukee yhden rivin pitää lukea loppuun,niin hyvin tämä on kirjoitettu. Niin totuudella ja ajatuksella.
Tykkäsin :)

 

Käyttäjän kaikki runot