Opintojakso

Runoilija Ratkaisu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Henkilökohtainen blogi: http://guiltybystander-in.blogspot.com/
 

Odotusten takana
huhupuheet ennen alkua
jupinat lyhyestä ajasta ja
kahvin loputtomasta virrasta

Silloin syksyllä
syyskuun puolivälissä
laahustin kohmeessa
viisi minuuttia myöhässä
kauhuissani kaikesta
arvioinnin kriteeristöstä
tyhjässä kallossani
addiktin perusajatus,
NYT HETI KAHVIA!

Konkreettinen tehtävä
yhdeksän opintopistettä
ryhmässä joukko puolivalmiita
häränsilmä kristallipallona
silloin jo hauska tunnelma
raportin kirjoitus vielä tulossa

Keksittiin paljon uutta
ja taas juotiin kahvia
kakskytsenttiä kupilta
välillä vähän tutkittiin
tee-koo-iitä kai yritettiin

Hermot ajoittain kireällä
seonneena päivistä
maanantaina perjantai
päällimmäisenä mielessä
kaikki tunnit koneella
ne kerrat kun join liikaa kahvia
ja joku mystinen evoluutio

Ennen tätä jaksoa
olin lapsen tasolla
menetelmien käytössä
kai myös opparin teossa
nyt oppineena naisena
sivistyneesti ymmärrän
on olemassa asia
aikataulu versus aika

Pitkään mietin tosissaan
miksi vaatetusmuotoilija sisustaa
tajutessani tyhmyyteni
päätin hävetä hetkisen
muotilijan ura kun on
täynnä vaihtoehtoja
suuntautumisaloja
ja ennen kaikkea
valintoja

Selite: 
Runo on osa raporttia jonka kirjoitin opiskeluprojektista. Siinä on siis asioita, jotka eivät ehkä aukea jos ei tiedä mistä on kyse. Ajattelin kuitenkin tämän tänne laittaa, kun runoni usein ovat varsin synkkiä.
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo :D

 

Käyttäjän kaikki runot