Kynä
kirjan kurkussa
sanat kuiviin imetty
kaluan ytimiä
en tavuja
Selite:
kilpailuehdotukseni Kynä 07 kirjallisuustapahtumassa,Rakkausrunojen osastolla.Aiheena ns. tönkköruno, 5 riviä, tavutus 2-5-7-6-4. Ensimäinen sana "kynä", toisella rivillä "kirja".
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Minä pidin tästä. Tiivis muoto, mainiota.