Tuuli vaaran laella

Runoilija Saya

nainen
Julkaistu:
58
Liittynyt: 19.2.2009
Viimeksi paikalla: 13.10.2023 23:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tuuli vaaran laella
eksynyttä huutaa
erämaan hiljaisuus
kompassina kuultaa.

Jos esittäisi kysymyksen
kuiskaisiko kuusi vastauksen
laulaisiko sen pääskynen
tai tiputtaisi syliin männyn neulanen?

Tuuli aavan vaaran laen
aariaansa soittaa
valonsäteen viimeisen
taistelullaan voittaa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanailusi on kaunista
Koskettavaa kerrontaa, elämä ja luonto on ihmeellinen <3
onpas hieno kuvaus
kuin kolme kaunista tuulta samalla laella
Hienosti leijuu sanojen taika! 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut