Rohkeus

Runoilija Saya

nainen
Julkaistu:
58
Liittynyt: 19.2.2009
Viimeksi paikalla: 13.10.2023 23:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sokkona uuteen päivään
kirkkaampaan kuin milloinkaan
edessä kuoppainen tie
vailla turvavyötä
ja tienviittoja

pelkään ja emmin
varovasti ja varmasti
omalla tahdillani
odotan rauhaisasti

ja siinä hetkessä
missä pelko muuttuu ajamiseksi
väistyy sokeus
syntyy rohkeus
joka kiinnittää itselleen vyön
 tuo eteen viitat
näyttää tien
joka kuoppien jälkeen perille vie.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, lopulta kuitenkin yleensä kaikki menee hyvin <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot