Menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus

Runoilija KisuMisu17

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se minkä omistan nyt, omistan toivottavasti vielä huommennakin.. <3 <3
 

Tuska on tunnetta.
Anna minun tuntea tuo tuska, hyvä tuska on kaunista.

Tahtoisin nähdä lastesi kasvavan ja varttuvan isoiksi.
Aikuistuvan ja nähdä heidän perheensä.
Tahtoisin nähdä sinun vanhenevan.
Tahtoisin synnyttää sinun lapsesi.
Antaa sinulle sinun viimeisen suudelmasi,
ja sanoa vielä kerran sinua rakastan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot