KUOLEMA

Runoilija Runovoro

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2011
Viimeksi paikalla: 25.10.2017 18:53

Asuinpaikka: Mäntää-Vilppula
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.8.1969
Facebook:

 

Jos on pakko kuolla
( ja jokaisen on ! )
niin kuollaan sitten
mutta saappaat jalassa
ja hymy huulilla
Tabermann lupasi
ettei silloin tarvitse
koskaan palata

Riistakäristys ja perunamuusi
niitä löytää
kuolemansyyntutkija vatsastani
Ja Tiramisua
sekä karpalolonkeroa
ja ehkä hienokseltaan
Koskenkorvan vodkaa

Viimeinen syöksy jääköön
ellei sille löydy
kaunista ja älykästä kohdetta
Yksin en siihen ryhdy
se ei olisi tahdikasta

Rakkaita on kuitenkin ympärilläni
huolehtimassa kuorestani
Lapseni
tarpeeksi suuret ymmärtämään
se mikä minusta jää
on vain lihaa ja luuta
joka aikanaan maatuu
Mutta sieluni jatkaa matkaansa
eikä jätä heitä koskaan yksin

Hyvästi aikani täällä
olit hyvä ja olit paha
elin kuitenkin täysillä
En kadu niin montaa asiaa
että niitä kannattaisi mainita

Hyvästi rakkaani
tapaamme aikanaan
emme taivaassa emmekä helvetissä
vaan siellä
missä aika on pysähtynyt

Selite: 
http://tonppa69.nettisivu.org
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot