Satumaa

Runoilija hennelsson

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ystäväni kuunnelkaa, nyt jättää täytyy satumaa!
Sotilaat univormuissaan ratsunsa tänne karauttaa
Eivät lapsemme pysty sotain keskellä varttumaan
siis menkää pian, kaikki välttämätön pakatkaa

Metsän asukkaat pakenevat kauhuissaan
auringonvalo vaihtuu savuun sakeaan
Surullisina katsovat metsän vanhat puut
kun satumaista vanhin nyt autioituu

Peikonkin silmiin kyyneleet tulvahtaa
kun susien johtaja ulos tuskaansa ulvahtaa
Auringon painuessa viimeisen kerran vuorten taa
itkee satumaa kadonnutta vapauttaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oih miten suloinen, vaikka sanomaltaan niin surullinen..
Ihania satuja koskevia runoja niin tämä kuin ylempikin :)

 

Käyttäjän kaikki runot