Ystäväni

Runoilija Piruz

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuinka parantaa täydellistä?? :'D
 

Kuinka tuotkaan ilon mun sydämeeni,
Kun oot siinä, mun ystäväin,
Enkä enempää mä kaipaa, kuin sinut vierellein,
On vielä paljon opittavaa, ja yhdessä koettavaa,
Enkä tahdo koskaan unohtaa sun sanojas,
Jotka niin päiviäni piristävät

Ne sateiset syksyn päivät,
Ja purevat pakkassäät,
Muistan kaikki meidän retket ja illat pimeät,
Enkä mielestäin saa sua,
Ystäväni rakkain....

Selite: 
Pitipähän nopea runo keksiä rakkaalle ystävälleni. Olet tärkeä minulle.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Piruz The One 13.2.2009 0 Runo
Piruz Ystäväni 7.10.2008 0 Runo
Piruz Truth 21.9.2008 0 Runo
Piruz Syrup Love 20.9.2008 0 Runo
Piruz Little angel 4.2.2007 0 Runo
Piruz Truth 22.1.2007 1 Runo
Piruz Desire 20.1.2007 1 Runo
Piruz Passed away 20.1.2007 1 Runo
Piruz Rakkaus on heikkous 17.1.2007 1 Runo
Piruz Rakkaus? 15.1.2007 0 Runo