Kun vuodet kuluvat, ja näen kuinka paljon halusinkaan sinut tänne maailmaan.
Suru poistuu silmistäni ja itken onnen kyyneleitä vain että näen sinut silmissäni.
Ja osan sinusta sisälläni tunnistan, mitä en ole koskaan ennen itsessäni huomannut olevan.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi