Who`s that Boys

Runoilija Running Bitch

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 11.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen ihana, mukava, ymmärtäväinen, luotettava,
kaunis. romanttinen puran tunteitani runoillakin.<3
 

Who`s that Boys

Silmät palavana hohtaa,
sinun rakkauttasi kohtaan.
Hymysi loistava,
silmäsi valaisevat minut,
kaipaus kammottava.

Uskoni rohkea,
sieluni tuntea sait,
Unelmani korkeat.

Selite: 
Sanat sydäntäni lämmittää, katse nii hyytävää :) kiva jos tykkäsitte
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot