ehdotus

Runoilija puutelista

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 29.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

puupää
 

kuudelta aamulla
minä en haluaisi olla valveilla
mutta radiot ja puhelin
ovat täynnä ääntä

kadun valo
osuu ikkunaan
ja piiloutuisin mutta
en kykene kääntämään päätä

olen turta en
osaa käyttää päätä en
osaa päättääkään

kuolisinko nyt vai huomenna
viettäisinkö päivän yksin vai
ilman mitään seuraa

olen turta en
yhtään humalassa enää en
mutta minun päätäni särkee ja
se ei lopu

minulla on
sairaan ikävä

en halua puhua sinulle en
nähdäkään sinua en
vaikka haluaisinkin

sinussa on sellaista jotain
mitä minussa ei ole
sitten tippakaan me

nautimme erilaisista nesteistä
eikä niitä näemmä passaa
sekoittaa
tai
yrittää yhdistää

saattaa joiltakin onnettomilta poksahtaa maksa

joten miten on

kuolisimmeko tänään vai vasta huomenna?

Selite: 
ehehee.
Kategoria: 
 

Kommentit

Viehättäviä ristiriitaisuuksia, sitähän elämä usein on. Pidin tästä.

Hauska runo! (: Luki mielellään loppuun ja tosiaan, olisin lukenut vieläkin enemmän. Kiitos (:

Viehättäviä ristiriitaisuuksia, sitähän elämä usein on. Pidin tästä.

Hauska runo! (: Luki mielellään loppuun ja tosiaan, olisin lukenut vieläkin enemmän. Kiitos (:

 

Käyttäjän kaikki runot