Poika vuosien takaa

Runoilija Karpaloinen

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 9.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Unessa näin ensirakkauteni
Kaikki oli selvää
Ei mitään vihaa tai vimmaa kaikkea mahdollista kohtaan
Meillä oli yhä rakkaus, lämpö, vanhan ystävän tapaamisen haikeus

Hän oli väsynyt, ei taistellut, ei menestynyt, mutta onnistunut hyväksymään sen mikä on olemassa.

Katse oli tyyni, syli lämmin ja turhat sanat poissa.
Ymmärsimme toisiamme paremmin kuin silloin.
Teimme yhdessä asioita, joita silloin olisi voinut, mutta ei ollut ymmärrystä tai rohkeutta.

Näkikö hän saman unen, tapaako hän minua myös?

Mitä jos tapaan hänet kadulla? En haluaisi nopeita tai turhia sanoja. Vain nähdä onko hänellä kaikki hyvin, onko hänellä rauha.

Selite: 
Yläasteen ihastukseni vierailee unissani aina välillä. En tiedä mitä hänelle kuuluu, tai missä hän on, mutta haluaisin tietää. Kohtaaminen on unessa aina lämmin ja ymmärrys molemminpuolista ja kuvittelen, että ehkä joskus törmään häneen kaupungilla ja halaamme lämpimästi - tai sitten yhtä kovakouraisesti kuin vuosia sitten!
Kategoria: 
 

Kommentit

Seesteisen kaunis runo! :)

 

Käyttäjän kaikki runot