kostea runo

Runoilija jöhvo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Syksyinen metsä on, vanhan sydän, kostea on
kostea-ilta, kostea-mätäs, ja

sinä
tammi
suurine hartioinesi,
vankkana
kuin Iisakin kirkko,

suurena Benedictuksena kaiken kosteuden herrana

kaadut sienen lakkiin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minun tekisi mieli puhua tavuttaen. I-ha-naa.

 

Käyttäjän kaikki runot