Ei parempaa

Runoilija sarrrry

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.12.2006
Viimeksi paikalla: 19.2.2024 9:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

♥  two halves make a whole 
♥  two hearts make a soul
Ihmiset tarvitsevat eläessään
kaksi sydäntä:
Pienen, joka on täynnä
syvää hellyyttä,
ja toisen joka on terästä.

- Kahlil Gibran -
__Sydämellinen kiitos kaikista arvosteluista!__
 

Istutaan hiljaa,
ihan hiljaa vierekkäin
Katsotaan kuinka vesi liplattaa, kuinka puut tuulessa heiluu
Kuinka onnellinen pariskunta työntää vaunujaan

Istutaan hiljaa vierekkäin,
sua kädestä kii otan ja puristan
En irti haluais koskaan päästää
Silmissäs kaiken sen haikeuden ja surun nään,
ja tiedän ettei tää oikein oo

Huokaisen syvään,
sua katson kyyneleet silmissäin
Kuiskaan korvaas "Muista, että rakastan sua"
Irti on päästettävä, pakko jatkaa matkaa
ei tästä enää parempaa saa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen :( mutta ihan uskomattoman hyvin kirjoitettu. tästä tuli haikea fiilis, osasin samastua tähän hyvin.

 

Käyttäjän kaikki runot