Sinunlaisesi

Runoilija sarrrry

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.12.2006
Viimeksi paikalla: 19.2.2024 9:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

♥  two halves make a whole 
♥  two hearts make a soul
Ihmiset tarvitsevat eläessään
kaksi sydäntä:
Pienen, joka on täynnä
syvää hellyyttä,
ja toisen joka on terästä.

- Kahlil Gibran -
__Sydämellinen kiitos kaikista arvosteluista!__
 

Ikuisesti kiitollinen
ikuisesti onnellinen
Että löysin ihmisen, sinunlaisesi

Sinunlaisesi joka hyväksyy minut
virheineni ja heikkouksineni
Joka rakastaa, jonka kosketusta kaipaan joka hetki

Jonka syliin turvaan ja lämpimään tahdon,
en vastustaa voi hymyäs enkä ruskeita silmiäs,
olet mulle kultaakin arvokkaampi

Saat mut tuntemaan kaikkea mahdollista,
enkä onnellisempi olla vois että me tavattiin
Tykkään sinusta juuri tuollaisena, enemmän kuin osaat ikinä arvatakkaan.

Selite: 
Thank you for loving me..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot