Niin monta
kulutettua tuntia
leikkien tyhmää
Niin monta
hetkeä myöntyneenä
kärsimään
Minä annoin
sinulle kaikkeni,
itseni,
sydämeni
Hyökyaallon lailla
kyyneleet pyyhkivät
kaikki todisteet
ja menetin elämäni
Sinulle,
joka ei tiedä edes
kuinka monta vuotta
olen joutunut
kärsimään
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi