the matter of love

Runoilija insanes of sorrow

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 18.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

the beauty of life is only dream....
 

kauan sitten sielumme sinun ja minun
yhtä matkaa kulkivat valossa
mutta sinä sorruit pimeyteen
ja sielumme sinun ja minun ikuisesti erossa särkyneenä
ei toivoa entisestä vain sirpaleet sielussani
ne sirpaleet joista valo ei enään heijasta...

Selite: 
tears drop on the mirror...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot