Nenänvartta

Runoilija Sara Jevo

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eläköön elämä ja yö!
 

Pari huolta murheisiin puserrettu
Lähdön odotusta
Otin kiinni toivon kipinöitä

Hiukset olivat lattialla
valmiina lentoon
tästä alkoivat nollannet päivät

Sipaisin nenänvartta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo.Kivasti kirjoitat.

Hyvä ja toiveikas runo:)

 

Käyttäjän kaikki runot