Katkeilevin lausein

Runoilija dolce vita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katkeilevin lausein
selitän sinulle,
etten olisi halunnut satuttaa.

Kyynelehtivin silmin soperran,
ettet ole minulle "se oikea".

Pelkään, pelkään koko ajan, ettei sitä oikeasti olekaan, ketään sellaista, jota oikeasti rakastaa vois päivästä toiseen -aina vaan.

Itse olen päättänyt,
ei silti lannistua saa,
vaikka kaikki aina joskus
-tuntuu niin turhalta!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot