Myrsky = minä

Runoilija kirjafani

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikista kommeteista!
 

Myrsky repii puita,
kaiken eestään tuhoaa.
Mutta lopulta myrsky laantuu,
ei jatka tuhojaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näinhän se on. :)

 

Käyttäjän kaikki runot