Juicelle!!11 tämä on loppuni

Runoilija kada

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

siltä varalta ettet ollut kasvissyöjä
en ole tuntenut juuri mitään
sympatiaa poismenosi johdosta

luultavasti olisit katsonut minua
sillä lailla etten olisi tykännyt olla
seurassasi jos olisimme tavanneet

koulussa oli pakko laulaa yhtä lauluasi
mutta päällimmäisenä mielessä on
että olit aika pullea, narkkarimainen

ja siltä varalta että olit kasvissyöjä
all respect

Selite: 
kai parikymppisetkin voi angstaa jotain hä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
kada Naisen psykologia 23.4.2015 1 Runo
kada Röh röh 23.4.2015 1 Runo
kada Juicelle!!11 tämä on loppuni 23.4.2015 0 Runo
kada Rakkaudella 8.12.2006 3 Runo
kada Hei ihana 7.12.2006 1 Runo
kada Vahdin Surua 3.12.2006 2 Runo
kada Honey 1.12.2006 0 Runo
kada Vettä sataa 28.11.2006 1 Runo
kada Kade 28.11.2006 1 Runo
kada Lunta illan suussa 28.11.2006 0 Runo