Elämän kauneus

Runoilija AliceAJ

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2006
Viimeksi paikalla: 21.3.2023 22:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen nuori nainen joka kirjoittelee vapaasti omista tuntemuksistaan ja joskus vain jostain ihan muista jutuista mitä vain päähäni pälkähtää! Kiitän kovasti kaikkia palautteesta! Olette kovin ihania :)
 

Kyyneleiden läpi
olen saanut huomata

kuinka elämän silkkinen lanka
kuin paksu naru
on se kestävä

Ehkei tämä olekaan niin ikävää
elämä on valoisaa
kun voin ajatuksieni kanssa lentää

Ohjaan itseäni
Olenhan sen jo huomannut
Nyt jopa rakastamaan
alkanut

Eikä rakkaus ole yksiselitteistä
Eivät he voi
ellen itse voi

Ymmärrän kauneutta
sen syvää olemusta
sen haikailevaa otetta
leikkiä
haurasta kanssani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot