Ikuinen nuoruus

Runoilija cooliset

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.3.2008
Viimeksi paikalla: 15.12.2021 16:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.5.1994



'What we think, we become. All that we are arises with our 
thoughts. With our thoughts, we make the world.'
- The Buddha
 
Eikö oliskin upeaa,

jos olisi sellainen paikka,

jossa olisi ikuisesti nuori,

kaikki muistaisivat sinut sellaisena,

kuin olet nyt,

kauniina, nuorena.



Kyllä. Kyllä olisi.

Mutta mikä hinta siitä olisikaan maksettava?

Ei ole muuta vaihtoehtoa,

kuin kuolla nuorena?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on jotain tosi hieno, rakastuin heti. Suosikkeihin.

Muistaisin vain nuoren kuoleman,
vaan tahtoisin muistaa sen kauniimman.
vaihtoehtoa siis nuoruuteen on toinenkin,
ikä on vain numeroita kuin vanhentuminenkin.

Olen varmaan hullu, mutta haluisin kyllä olla aina nuori.. Ja mieluummin kuolla nuorena, kuin vanheta.. Hullu ajatus runossasi, mutta pidin siitä hyvin paljon!

 

Käyttäjän kaikki runot