Yksin

Runoilija Rowoe

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 3.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kyynelvirran alla iho punertaa
En nukutuksi saa kun ajattelen sinua
Tulisit jo takaisin, haluan nähdä kasvosi
Tuntea huulesi vasten omiani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot