Avuton

Runoilija f042648e1ff6e94a79b39ffeb7a83be1

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.11.2009
Viimeksi paikalla: 21.3.2019 21:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.11.2024

 

Juoksen kilpaa ajatusten kanssa,
Yrittää minut radalta pois saada.
Sukellan ajatusten sineen pohdiskellessa,
Torjun osan niistä, nehän ei minua kaada.

Korjaan asennon ja lujempaa juoksen,
Ajatukset taakse jäävät,
Edessä uuden koitoksen.

Taakse jätin murheet ja mietteet,
Edestä löysin ajatusten rippeet

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot