Hyvä elämä

Runoilija AnonyymiTee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Saumattomat alushousut
koon suuremmat rintaliivit
harmaa toppi puristaa prinsessanakkeja
koon pienemmät farkut.
Olio peittelee ruman ruumiin.

Ilmeet peittyvät pohjustukseen
musta rajaus tekee tuntemattoman
punahuulet tavoiteltavan.
Naamariin on kiva kätkeytyä -vihollisten varalta.

Työ on tyhmää.
Maanantai masentaa.
Perjantai on paras.
Se Oikea hurmaa huomenna.
Olio ajattelee kuin kaikki,
oikein.

Naamari naurahtaa
tyhjälle,
elämä on ihanaa.
Kun kaikki niin sanoo.

Olio on sama kuin kaikki.
Kuka minä olen?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kunpa jokainen joskus kysyisi tämän itseltään...

 

Käyttäjän kaikki runot