Kultalankaa

Runoilija lila-suru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ELÄMÄN OPETTAMANA, tOIVON AJAN KULKEVAN...iSTUN ALAS RUUDUN ÄÄREEN. AJATTELEN MELKEIN ÄÄNEEN!
 

Jos vain hetkisen, kauniin jakaisit kanssani. Oltaisiin hiljaa toisiamme katsellen. Kultainen lanka käsissämme. Varoen sotkeutumasta arasti rakkaudenlankaan.

Toiveita vain mustan sydämen. Tuskien huuhtoma sielu yksinäisyyttään huutelee.

Sotkuun se lanka vain menisi ja mustaksi värjäytyisi!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sympaattista ilmaisua, joka saapuu,
tuntuu, jos rauhatonta, tässä aavaa,
seesteistä poljentaa.

Vahvaa, eheää sielun tulkintaa
tekstiksi.

Tumma lukukokemus, jossa pinnalle ei
suollu erityistä, kokonaisuus väreilee.

Hieno, tuore Runo.

 

Käyttäjän kaikki runot