Nimetön

Runoilija Suklaapipari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2009
Viimeksi paikalla: 5.5.2020 22:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuka olen
jos en itseäni tunne

Kuinka kärsin
kun olen syyllinen

Mihin luotan
kerran en itseeni

Miksi hajotin
sen mistä välitin

Keneksi itseni uskoin
hyväksi kuvaksi ihmisestä

Kuinka väärässä olin
puhutaan pahuuden ruumiillistumasta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot