koivuja kaukana täältä

Runoilija Showme

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.10.2006
Viimeksi paikalla: 24.9.2016 22:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.3.1992

Voimakas maailma, sokaisevat varjot, liike välttelynä.
 

pysähtyneenä
tuuli kasvoillani
istun selkä auringossa
varjot kurkottaen merelle,
väreet väsyvät päivään

samalla
koitan itse olla väsymättä,
unesta en palaisi,
hereilläkin onnun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava rinnastus varjoihin, tuo koitan olla väsymättä, varjot liikkuvat vedessä.

 

Käyttäjän kaikki runot