Rakkaus

Runoilija SydänTäynnäTyhjää

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.10.2006
Viimeksi paikalla: 21.7.2023 3:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En sanotuksi saa, kuinka rakkaus satuttaa.

En kerrotuksi saa, kuinka paljon pelottaa.

En puhutuksi saa, kuinka on niin vaikeaa.

Ei rakkaus oo niin makeaa kuin karkki,
ei kirpeää kuin

sitruuna,
ei suolaista kuin suola.

Rakkaus on karkki kun kaikki on hyvin.

Rakkaus on sitruuna silloin ku eroaa.

Rakkaus on suola silloin kun janoaa takaisin toisen luo.

Sitä se elämä o.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää pohdintaa.
 

Käyttäjän kaikki runot