Hyvästi..

Runoilija Fumetsu

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 3.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aika yksinäinen tyttönen jolla on taipumusta kirjoittaa runoja ja piirtää erilaisia kuvia jotka on usein synkkiä, mutta onneksi on tyttöystävä, joka on mun tukena <3
 

Ei kai haittaa jos sua kerran vaan halaan,
ei kai se sua jää vaivaan jos sua poskeen suukotan?

Tää hetki on vain kerran,
sen meille haluan omistaa.

Pyydän lupaa sua tulla vastaan,
hiuksias silitän ja sut halauksiin hukutan.

Tää aika tulee loppumaan,
meidät se pian erottaa.

Anna sua halaan,
otsaan suukotan.

Käännyn ja pois kävelen,
sillä kyyneleitäni näyttää saata en.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

:)

Samaistuin :( hyvä runo

kaunis runo, pistää aivan sanattomaksi.

Kaunis rakkausruno. Onnittelut syntymäpäiväsi johdosta.

Hieno!

Hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot