Epäillys

Runoilija Cucumber

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 15.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haaveet ovat lipuneet pois,
en niitä enää kiinni saa.
Oloani helpottaa vois,
tieto siitä, että pysyisit luonani.

Ei mikään ole minulle varmaa,
elämäni epäilystä on.
Jos päivä on kovin harmaa,
olen aina onneton.
Olisitpa täällä luonani.

En voi sitä selittää,
sitä tunnetta,
joka minut valtaa kun olet mennyt.
Se vain kalvamaan jää,
syömään sisimpää.
Ei sitä voi kestää.
Ei ainakaan kauvan.

Selite: 
öh... klisee?
Kategoria: 
 

Kommentit

Kovasti tunnetta, hyä runo ja varsinki tuo-elämäni epäilystä on.

 

Käyttäjän kaikki runot